13 Ocak 2014 Pazartesi

Yeni Bir Genç Odası

Bu yaz küçük kızımın odasını yenilemeye karar verdik. Orta okuldan liseye geçen kızımın değişen istekleri ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak daha işlevsel ve şık bir genç odası modeli arayışımız başladı. Pek çok mobilyacı, ev dekorasyon mağazası ve yapı market gezdik. Yapı marketlerde bulunan genç odası seçenekleri uygun fiyatlı, işlevsel fakat yeterince şık değildi Biz hem uygun fiyatlı hem işlevsel hem de şık modeller satın almak istiyoruz. Kızımın istekleri de bu konuda oldukça önemli.Sonuç olarak odayı kullanacak olan o. Hem rahat etmesi hem de beğenmesi lazım.



Bu yeni genç odası modeli, aynı zamanda rahat bir çalışma ortamı da sağlamalı kızıma. Zira artık lise ile başlayan ağır dersleri olacak. Yapı market de dahil olmak üzere hiç bir yerde bulduğumuz modelleri üzerinde anlaşamadık. Bu sebep ile bir marangoz yardımı ile beğendiğimiz modeli yaptırmaya karar verdik. Bizim beğendiğimiz modelleri kızım beğenmiyordu, onun beğendiklerinin ise fiyatları oldukça yüksekti. En sonunda iyi bir marangoz aramaya başladık. Bu sırada bir arkadaşımdan Evidea online alışveriş sitesini duydum. Site içerisinde pek çok güzel mobilya mevcutmuş.




Bir de Evidea'ya bakalım ne kaybederiz ki dedik ve ailece internetin başına oturduk. Evidea'da gerçekten çok güzel modeller vardı. Kızım da bir kaç modeli beğendi. Fiyatlar da uygun olunca, hiç beklemeden siparişi verdik. Ürünlerimiz bir kaç gün içerisinde kapımıza kadar geldi. Ailece Evidea'nın hızından ve kalitesinden çok memnun kaldık. Artık tüm alışverişlerimizi Evidea'dan yapıyoruz. Gerçekten oldukça beğendiğimiz modelleri uygun fiyatlara bulabildiğimiz tek yer Evidea online alışveriş sitesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder